Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Gerçek Dişi Anahtarlar ?;
bunlarla ilgili bilgi verecek varmı ne işe yarıyor
bunlarla ilgili bilgi verecek varmı ne işe yarıyor
Selamlar.
Haftalık 8 adet anahtar oyun tarafından otomatik olarak değerler sekmesine gelmektedir.Bu anahtarları kullanmadığınız zaman gerçek dışı anahtara dönüşür.Anahtarlarınızı düzenli olarak bitirirseniz gerçek dışı olarak biriken anahtarlarınız haftada 4 taneyi geçmeyecek şekilde normal anahtara dönüşür.
İyi Forumlar.
216 tane gerçek dışı anahtarım var bunlar şu an ne işe yarar , npc den falanmı çevirmemiz gerekiyor
216 tane gerçek dışı anahtarım var bunlar şu an ne işe yarar , npc den falanmı çevirmemiz gerekiyor
Haftalık 8 tane gelen anahtarın üzerine 4 adet olarak eklenir gerçek dışı olan anahtarlarınız.Sizin bir işlem yapmanıza gerek yok lakin; mevut anahtarlarınızı bitirmezseniz haftalık 12 adet anahtarınız sabit kalır ve gerçek dışı anahtarlarınız eklenmez.
şimdi tüm haftalık anahtarları harcadım 216 gerçek dışı anahtarım var şu an iş,ime yararlarmı onu merak ediyorum
şimdi tüm haftalık anahtarları harcadım 216 gerçek dışı anahtarım var şu an iş,ime yararlarmı onu merak ediyorum
Gerçek dışı anahtarlarını sadece haftada 4'anahtar olarak harcayabilirsin her hafta 8 anahtarının üzerine eklenir 12 olarak kalır,bu durum gerçek dışı anahtarların sıfırlanıncaya kadar böyle devam eder haftada 4 taneden fazlasını harcayamazsın.
İyi Oyunlar.
.